Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Sep7ember Kids
Average rating:  
 8 reviews
by Anne on Sep7ember Kids
De mooiste jassen

Al onze tweede winter met een jasje van Sep7ember. Ze zijn zo mooi, origineel, duurzaam, zacht, heerlijk draagbaar en warm. Wij en onze zoon zijn er super blij mee. Dat ze gemaakt worden in samenwerking met ateliers met vluchtelingen dienst maakt het jasje nog mooier. En dankjewel Marlous voor je altijd fijne contact en service. We kijken al uit naar volgende winter met weer een nieuw jasje.

by Mira on Sep7ember Kids
Verliefd op een jas!!

Voor de 2e keer een jas besteld voor mijn dochter. De vorige heeft ze 2 winters met veel plezier gedragen. Natuurlijk moest er nu een nieuwe komen!! We waren meteen verliefd toen de jas uit de doos kwam, zo mooi is ie! Heel erg bedankt voor de goede service!

by Tessa on Sep7ember Kids
Zo mooi, geen woorden voor

Voor de verjaardag van mijn zoontje een prachtig jasje gekregen. Hij heeft twee winterseizoenen zo veel plezier van het jasje gehad. Nu door naar mijn dochtertje en ook haar staat het jasje zo mooi! Onlangs een prachtig giletje laten maken, helemaal zoals ik het wilde. De kwaliteit is super, de stof is geweldig en de gedachte van Sep7ember is zo mooi. Ik hoop dat Marlous dit heel lang kan en wil blijven doen. Heel veel dank lieve Marlous!

by Annemarie on Sep7ember Kids
Goede en heerlijke kwaliteit

Het begon met een super snoezig kinderjasje voor onze dochter. Wat is die heerlijk warm en van goede kwaliteit. Zelfs het tweede seizoen dat ze hem aanheeft. En al die leuke reacties erop! Daarna een sjaal voor mezelf en later nog een vest. Ik wist dat de kwaliteit gewoon top was en de eigenaresse helpt je zo lief met alles, dat het echt je eigen unieke product wordt. Echt, een top vrouw en winkel!

by Eline Bolster on Sep7ember Kids
Custom Made jasje

Voor ons Zoontje Fosse een jasje laten maken. Hij is prachtig. Hij zit perfect en is precies geworden zoals Marlous en ik samen bedacht hadden (of eigenlijk nog veel beter). Wij konden dit jaar niet wachten tot het wat kouder werd.

by Annefleur on Sep7ember Kids
Prachtig wollen jasje

Voor mijn dochtertje van 1,5 wilde ik graag een wollen jasje laten maken. Dat kon helemaal op maat! Heel leuk om Marlous te ontmoeten en samen te kijken wat mooi zou zijn. Inmiddels heb ik het jasje thuis en kan ik niet wachten op de koude dagen dat ze ‘m aan kan! Heel veel dank Marlous!

by Anonymous on Sep7ember Kids

Ik heb bij Marlous een gilet van vintage wol laten maken voor mijn Dochter. Marlous denkt heel goed met je mee en zit vol met ideeën. Hij is prachtig geworden en ben er heel blij mee. Een uniek item met een mooie gedachten erachter en tijdloos. Heel erg bedankt lieve Marlous.

by Dionne on Sep7ember Kids

Had niet m’n beste dag toen ik ‘t gilet dat ik voor mezelf besteld had uitpakte, maar dit vakje voelt te klein om uit te leggen wat ‘t me deed. Het gilet is echt zó mooi?! Mooier dan ik me had voorgesteld. Brak heel even, want letterlijk en figuurlijk hartverwarmend. Troostend zelfs, op dat moment. De zorg en aandacht waarmee ‘t gemaakt is is gewoon voelbaar! En ‘t contact met Marlous zo warm en lief. Zal dit gilet met zoveel liefde dragen, Marlous.. ben er echt zo blij mee, megadank!! Liefs van mij

Erg blij met het mooie jasje! Het jasje was erg snel klaar en is zelfs speciaal langs gebracht, dankjewel Marlous!

Elisa / 21-06-2019

Ordered 2 winter jackets for a toddler and a baby! Marlous is very attentive, she is using beautiful natural materials, absolutely beautiful work!

Ksenija Kolesnika / 02-07-2019

Hoi marlous, ik kwam jouw standje ooit eens tegen in Gorinchem en ik was meteen verliefd! De kleuren combinaties, het materiaal en jouw prachtige visie erachter! Mijn schoonmoeder heeft een jasje voor mijn oudste dochter nagemaakt die goed is gelukt, maar ik wilde natuurlijk ook ’n echte Sep7ember dus deze aangeschaft voor m’n jongste dochter. Ze heeft een huidziekte en ben daarom extra blij met de natuurlijke materialen die je gebruikt. Deze twee schatjes krijgen veel aanspraak op straat waar ik altijd naar jou verwijs. Ook de hesjes zijn super. Stiekem wacht ik nog op een volwassen uitvoering van giletjes. Lieve groetjes stella

Stella / 08-03-2019

Lieve Marlous is echt de beste!

Wat haar Beeldschone jasjes nog mooier maken is haar pure hart van goud.
Ik ken Marlous alleen via instagram maar de warmte en oprechte liefde spat door je beeldscherm heen als je met haar praat! Daarom vind ik het nu noggg extra leuk om een jasje van haar te hebben! Een heel bijzonder mens en haar werk is geweldig mooi! Dit item kan je haast niet missen in de kast van je kleine B-engeltjes.

Liefs!

Britt / 07-03-2019

Ik ben de gelukkige bezitter van de sjaal (volwassen versie) hij is echt heerlijk warm en zacht en zit perfect. De afwerking is heel netjes, hij sluit heel fijn met drukknoopjes en blijft dus goed zitten. De kwaliteit is super want ik draag hem elke dag op de fiets in weer en wind en blijft mooi. (zelfs geen make up vlekken) De prijs echt meer dan waard.

Marjolein / 22-02-2019

Ik heb een heel mooi jasje besteld voor mijn dochtertje met een bijpassend sjaaltje. Erg mooie kwaliteit en fijne stof. Ook mooie bijzondere ontwerpen. Contact en levering ging heel vlot. Aanrader dus!

Anne / 11-02-2019

Het ALLERMOOISTE jasje ooit!! Maakte Marlous voor mijn dochter. Ja het is een hele uitgave, maar dan heb je wel een prachtig afgewerkt en uniek jasje, van duurzaam materiaal en gemaakt in Amsterdam. Er is eigenlijk maar 1 nadeel. Nu wil ik er ook een voor dochter nr 2

Joanne / 06-12-2018