Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Sep7ember Kids
Average rating:  
 15 reviews
by Zoë on Sep7ember Kids
Mijn hart maakt een sprongetje!

Lieve Marlous heeft een giletje voor mijn meiden gemaakt precies zoals ik in mijn gedachten had. Ik heb het vandaag ontvangen en met het openen van het pakketje maakte mijn hartje een sprongetje, hij is in het echt nog mooier en zo warm en zacht van binnen😍 Jij thuiskomst trok mijn oudste ook meteen het giletje aan🥰

by Jeanine on Sep7ember Kids
Zoooo blij met de jasjes!

Een tijdje terug al eens gevraagd of Marlous het zag zitten om van een deken uit het huis van oude opa Daan een jas te maken voor ons zoontje Daan. Te tof om dan te horen dat ze hier graag aan mee wilde werken. Op een ochtend langsgegaan en hartelijk ontvangen. Wat een leuke lieve vrouw! Mijn oudste wilde ook graag een jas van sep7ember en ook dat was snel geregeld. Elke dag krijg ik weer een blij gevoel als ik onze kinderen in die te leuke jassen zie lopen! Echt een aanrader!!

by Aranea on Sep7ember Kids
Superblij met mijn prachtige jas!

Dankjewel lieve Marlous dat je zo’n ontzettend mooie jas voor mij hebt gemaakt. Hij is precies zoals ik wou: warm wol gecombineerd met die prachtige glimmende stof. Toen ik m uitpakte was ik meteen verliefd en hij zit ook nog eens heerlijk. Alsof je een lekkere warme deken om je heen hebt. Volgende winter krijgt mijn zoontje zeker ook zo’n heerlijk jasje! Liefs ❤️

by Cindy on Sep7ember Kids
Wolblij!

Alles aan de bestelling was een feestje. Het fijne contact met Marlous, de soepele administratie, het snelle ontvangen en dan... het openmaken van de doos... De liefde spat af van elk detail, de verpakking, het persoonlijke nootje, het prachtige jasje mèt mooi logootje erin, klein hartje erop. Perfectie van A-Z. Het jasje staat mijn dochter te gek. Oooh en de sjaal ook... Smullen. We’ll be back! ❤️

by Christine on Sep7ember Kids
The cutest thing ever

Great work and a super nice designer 🙂 love at first sight, can’t wait to see it on my little one. Love from Germany ♥️

by Ellen on Sep7ember Kids
Het allerliefste jasje

Voor de tweede verjaardag van mijn oudste zoon heb ik een jasje door Marlous laten maken. Het persoonlijke en vriendelijke contact was super. En het jasje, hij is prachtig geworden! Wij zijn er erg blij mee!

by Sophie on Sep7ember Kids

Ik won een allerliefst giletje van Sep7ember Kids via een give-away op Instagram. Op de foto al zo prachtig, maar in het echt nog zoveeeeelll mooier. De materialen, afwerking en verpakking, je voel en ziet aan alles dat er zoveel liefde in is gestopt. Gaan we met net zoveel liefde dragen. Dank je wel Marlous!

by Anne on Sep7ember Kids
De mooiste jassen

Al onze tweede winter met een jasje van Sep7ember. Ze zijn zo mooi, origineel, duurzaam, zacht, heerlijk draagbaar en warm. Wij en onze zoon zijn er super blij mee. Dat ze gemaakt worden in samenwerking met ateliers met vluchtelingen dienst maakt het jasje nog mooier. En dankjewel Marlous voor je altijd fijne contact en service. We kijken al uit naar volgende winter met weer een nieuw jasje.

by Mira on Sep7ember Kids
Verliefd op een jas!!

Voor de 2e keer een jas besteld voor mijn dochter. De vorige heeft ze 2 winters met veel plezier gedragen. Natuurlijk moest er nu een nieuwe komen!! We waren meteen verliefd toen de jas uit de doos kwam, zo mooi is ie! Heel erg bedankt voor de goede service!

by Tessa on Sep7ember Kids
Zo mooi, geen woorden voor

Voor de verjaardag van mijn zoontje een prachtig jasje gekregen. Hij heeft twee winterseizoenen zo veel plezier van het jasje gehad. Nu door naar mijn dochtertje en ook haar staat het jasje zo mooi! Onlangs een prachtig giletje laten maken, helemaal zoals ik het wilde. De kwaliteit is super, de stof is geweldig en de gedachte van Sep7ember is zo mooi. Ik hoop dat Marlous dit heel lang kan en wil blijven doen. Heel veel dank lieve Marlous!

Page 1 of 2:
«
 
 
1
2
 
»
 

Erg blij met het mooie jasje! Het jasje was erg snel klaar en is zelfs speciaal langs gebracht, dankjewel Marlous!

Elisa / 21-06-2019

Ordered 2 winter jackets for a toddler and a baby! Marlous is very attentive, she is using beautiful natural materials, absolutely beautiful work!

Ksenija Kolesnika / 02-07-2019

Hoi marlous, ik kwam jouw standje ooit eens tegen in Gorinchem en ik was meteen verliefd! De kleuren combinaties, het materiaal en jouw prachtige visie erachter! Mijn schoonmoeder heeft een jasje voor mijn oudste dochter nagemaakt die goed is gelukt, maar ik wilde natuurlijk ook ’n echte Sep7ember dus deze aangeschaft voor m’n jongste dochter. Ze heeft een huidziekte en ben daarom extra blij met de natuurlijke materialen die je gebruikt. Deze twee schatjes krijgen veel aanspraak op straat waar ik altijd naar jou verwijs. Ook de hesjes zijn super. Stiekem wacht ik nog op een volwassen uitvoering van giletjes. Lieve groetjes stella

Stella / 08-03-2019

Lieve Marlous is echt de beste!

Wat haar Beeldschone jasjes nog mooier maken is haar pure hart van goud.
Ik ken Marlous alleen via instagram maar de warmte en oprechte liefde spat door je beeldscherm heen als je met haar praat! Daarom vind ik het nu noggg extra leuk om een jasje van haar te hebben! Een heel bijzonder mens en haar werk is geweldig mooi! Dit item kan je haast niet missen in de kast van je kleine B-engeltjes.

Liefs!

Britt / 07-03-2019

Ik ben de gelukkige bezitter van de sjaal (volwassen versie) hij is echt heerlijk warm en zacht en zit perfect. De afwerking is heel netjes, hij sluit heel fijn met drukknoopjes en blijft dus goed zitten. De kwaliteit is super want ik draag hem elke dag op de fiets in weer en wind en blijft mooi. (zelfs geen make up vlekken) De prijs echt meer dan waard.

Marjolein / 22-02-2019

Ik heb een heel mooi jasje besteld voor mijn dochtertje met een bijpassend sjaaltje. Erg mooie kwaliteit en fijne stof. Ook mooie bijzondere ontwerpen. Contact en levering ging heel vlot. Aanrader dus!

Anne / 11-02-2019

Het ALLERMOOISTE jasje ooit!! Maakte Marlous voor mijn dochter. Ja het is een hele uitgave, maar dan heb je wel een prachtig afgewerkt en uniek jasje, van duurzaam materiaal en gemaakt in Amsterdam. Er is eigenlijk maar 1 nadeel. Nu wil ik er ook een voor dochter nr 2

Joanne / 06-12-2018