Sep7ember Kids

Met liefde en respect voor kleding en natuur

De jasjes van Sep7emberkids worden ontworpen en met de handgemaakt door Marlous de Winter. Na jarenlang in de fast fashion te hebben gewerkt, zag ze met eigen ogen hoe kleding als wegwerpproduct wordt behandeld èn een levenlang meegaat. Ze gooide het roer om, en wilde een kledingstuk maken dat niet alleen met respect en liefde is gemaakt, maar ook op dezelfde manier wordt behandeld. Zo kwam ze op het idee voor Sep7ember(kids): een slowfashion label dat unieke stuks maakt voor kinderen.

Kinderjasjes

Onze winterjasjes zijn gemaakt van 100% vintage (preloved) upcycled wol. De jasjes zijn gevoerd met 100% organic cottonfleece, GOTS gecertificeerd. Aan de voorkant sluiten ze met houten knoopjes. 

Bekijk onze jasjes

Kindergiletjes

Al onze kindergiletjes zijn gemaakt van preloved wol en/of vintage deadstock materiaal. De giletjes zijn gevoerd met 100% linnen en sluit voor met twee houten knoopjes. In het voorjaar fijn draagbaar als jas, in de herfst/winter fijn draagbaar als extra laagje.

Bekijk onze giletjes

Kindersjaals

De sjaals zijn gemaakt van 100% vintage upcycled wol en gevoerd met GOTS gecertificeerd organic cottonfleece. Langs de randjes is kwastjesband of bolletjesband gestikt. In de nek sluit de sjaal met twee drukknoopjes.

bekijk onze kindersjaals

Volwassenen

Naast onze kinderjassen, -sjaals en -giletjes hebben we ook een aantal items voor de vrouwen / mama’s.

bekijk de artikelen voor volwassenen

Kinderbodywarmers

Onze bodywarmers voor kinderen zijn echte pronkstukjes! Gevoerd met 100% organic cotton fleece en met houten knoopsluiting. Zie je een bodywarmer die je mooi vindt, maar is deze niet beschikbaar in jouw gewenste maat? Neem dan even contact op! Ik maak ze graag op bestelling voor je.

bekijk onze bodywarmers

Slingers

Bekijk onze slingers

Omdat Sep7ember(kids) geloofd in het produceren zonder materiaal weg te gooien, maken we van het overgebleven wol diverse slingers, we verwerken restjes wol als applicaties op de jasjes of giletjes en we maken nieuwe lappen stof, waar we weer nieuwe items van maken. Geen stukje wol wordt afval, onze kleine stap naar een circulaire (fashion)wereld, waarin alles wordt hergebruikt.

Een greep uit onze jasjes

Vintage wollen patchwork jas met smiley’s, maat 98

149.00

Vintage wollen jas, gemaakt van ‘leftover’ stof , resten die overblijven na het knippen van de patronen. Als een puzzel/patchwork worden deze in elkaar gezet en een nieuwe lap stof van gemaakt. Op de jas zijn smiley’s genaaid, die met de hand zijn geborduurd.

Maat 98, oversized fit, kort model. Gevoerd met 100% linnen.

 

Categorie:
Lees meer

Licht gewatteerde kimono jas, maat 104/110

119.00

Licht gewatteerde kimono jas (tussenjas) van upcycled deken/kleed, in maat 98/104. De jas is gevoerd met linnen en sluit voor met houten knoopjes.

Kijk ook eens bij het gilet voor dames van dezelfde stof! Dit zijn de enige twee items                                        van deze print/stof. Unieke stuks!

Categorie:
Lees meer

ONE OF A KIND custommade vintage wollen jas

199.00219.00

​Custommade vintage wollen jasje in verschillende maten.

​Voor deze keuze neem ik contact met je op over jouw wensen en onze mogelijkheden. Telefonisch of per mail, waar jouw voorkeur ligt.

​Samen gaan we het ontwerpen en komen we tot een uniek item!

Artikelnummer: N/B Categorie:
Lees meer