OVer sep7ember kids

De jasjes van Sep7emberkids worden ontworpen en met de handgemaakt door Marlous de Winter. Na jarenlang in de fast fashion te hebben gewerkt, zag ze met eigen ogen hoe kleding als wegwerpproduct wordt behandeld. Ze gooide het roer om, en wilde een kledingstuk maken dat niet alleen met respect en liefde is gemaakt, maar ook op dezelfde manier wordt behandeld. Zo kwam ze op het idee voor Sep7emberkids: een slow fashion label dat unieke stuks maakt voor kinderen.

Een greep uit onze jasjes

Vintage wollen kimono maat 80/86

44.95

Vintage wollen kimono met korte mouw, maat 80/86. De kimono is gemaakt van dun upcycled wol en gevoerd met natuurlijke viscose. Achterop is een hartje geborduurd.

Laatste stuk van deze prachtige wollen deken uit Frankrijk.

Categorie:
Meer informatie

Vintage wollen jas in blauw en mintgroen, maat 74/80

79.95

Vintage wollen jasje in maat 74/80, gemaakt van upcycled wol. Het jasje is gevoerd met 100% organic cottonfleece, de capuchon is gevoerd met 100% wol.

Voor sluit het jasje met knoopjes, langs de randjes is het jasje afgewerkt met de hand met een festonsteek.

 

Categorie:
Meer informatie

Vintage wollen jas in roestbruin, maat 116

109.95

Vintage wollen jas van upcycled wol in roestbruin. Een prachtige print, de laatste van deze stof. Het jasje is gevoerd met 100% organic cottonfleece en in de capuchon met wol. Langs de randjes is met de hand de festonsteek erop gestikt. Aan de voorkant sluit het jasje met knoopjes.

Alle items zijn uniek door het gebruik van de verschillende patronen in de stof. Gemaakt van 100% wollen deken, hergebruikt. Een duurzame keuze.

Categorie:
Meer informatie

Vintage wollen jasje donkerblauw gestreept maat 86/92

89.95

Vintage wollen jas gemaakt van upcycled wol in maat 86/92. Het jasje heeft een capuchon en is gevoerd met 100% organic cottonfleece. Aan de voorkant sluit het jasje met knoopjes.Langs de randen is de festonsteek met de hand aangezet.

 

Categorie:
Meer informatie

Vintage wollen jas groen met capuchon maat 92/98

99.95

Vintage wollen jas in maat 92/98. De jas heeft een capuchon en een mooie vintage print en schapenwollen mouwen en is gevoerd met 100% organic cottonfleece. Langs de randjes is de festonsteek met de hand aangezet. Aan de voorkant sluit de jas met knoopjes.

 

Categorie:
Meer informatie

Wit en Zalmroze Winterjasje van Wol | Maat 110

99.95

Vintage wollen jasje, gemaakt van upcycled wol. Maat 110. Het jasje heeft een capuchon die gevoerd is met upcycled schapenwol, de rest van het jasje is gevoerd met 100% organic cottonfleece. Aan de voorkant sluit het jasje met houtje-touwtje sluiting. Langs de randjes is het jasje afgewerkt met de hand met een festonsteek in roze. Alle jasjes zijn uniek in de uitvoering en worden gemaakt in Amsterdam.

Categorie:
Meer informatie

Zalmroze Winterjasje van Wol | Maat 98

89.95

Vintage wollen jasje, gemaakt van upcycled wol. Maat 98. Het jasje heeft een capuchon die gevoerd is met upcycled schapenwol, de rest van het jasje is gevoerd met 100% organic cottonfleece. Aan de voorkant sluit het jasje met houtje-touwtje sluiting. Langs de randjes is het jasje afgewerkt met de hand met een festonsteek in roze. Alle jasjes zijn uniek in de uitvoering en worden gemaakt in Amsterdam.

Categorie:
Meer informatie

Koraalrode Winterjas met Witte Mouwen | Maat 80/86

79.95

Vintage wollen jasje, gemaakt van upcycled wol. Maat 80/86. Het jasje heeft een capuchon die gevoerd is met upcycled schapenwol, de rest van het jasje is gevoerd met 100% organic cottonfleece. Aan de voorkant sluit het jasje met houtje-touwtje sluiting. Langs de randjes is het jasje afgewerkt met de hand met een festonsteek in roze. Alle jasjes zijn uniek in de uitvoering en worden gemaakt in Amsterdam.

Categorie:
Meer informatie